Codeart preloader logo

Pahuljica

Pahuljica

PAHULJICA je osnovana 1992. godine. Iz godine u godinu se širila i razvijala svoj proizvodni program. Trenutno zapošljava 35 radnika raznih profila koji rade na tekstilnim mašinama najnovije generacije.

Pored osnovne delatnosti, proizvodnje tekstilne galanterije za hotelijerstvo, PAHULJICA se bavi proizvodnjom kućnog tekstila, ženskih i muških odevnih predmeta, radnih i reklamnih uniformi, reklamnih proizvoda od tekstila.

Godina: 2021.
Kategorija: Internet Prodavnica
Klijent: Pahuljica
Web: pahuljica.rs

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).