Codeart preloader logo

Online platforma za oglašavanje poslova

Online platforma za oglašavanje poslova

Online portal za oglašavanje slobodnih radnih mesta. Mogućnost dodavanja neograničenog broja oglasa, kandidata i poslodavaca.

 1. Korisnici:
  Registracija kandidata i poslodavaca na onlajn platformi. Popunjavanje profila koji će pomoći kandidatu da se što bolje predstavi budućim poslodavcima, dok će oglašivačima poslova omogućiti da postavljaju oglase na platformi.
 2. Kategorije poslova:
  Mogućnost dodavanja neograničenog broja kategorija i potkategorija, koje detaljnije opisuju svaki posao
 3. Paketi:
  Nezavisno kreiranje paketa i njihovih svojstava (broj oglasa, trajanje oglasa, cena u različitim valutama, itd.)
 4. Porudžbine:
  Kreirajte porudžbine sa administrativnog panela u samo nekoliko koraka. Izborom određenog paketa poslodavac dobija mogućnost da postavlja oglase.
 5. Online plaćanje:
  Integracija onlajn plaćanja platnim karticama
 6. Filteri i pretrage:
  Mogućnost filtriranja ponuđenih poslova i profesionalnih profila kandidata
 7. Reklamni baneri:
  Mogućnost postavljanja reklamnih banera na više pozicija na prezentaciji
 8. Blogovi:
  Odeljak za kreiranje blogova, sa mogućnošću kategorizacije postova, dodavanja kratkih opisa i tagova sa praćenjem svih SEO parametara i traženja postojećeg sadržaja. Dodajte neograničen broj fotografija uz svaku objavu i mogućnost deljenja sadržaja na društvenim mrežama.
 9. Često postavljana pitanja:
  Mogućnost samostalnog dodavanja često postavljanih pitanja i odgovora
 10. Newsletter:
  Modul za prikupljanje korisničkih naloga e-pošte i kreiranje newsletter liste.
 11. Izveštaji:
  Kreirajte izveštaje po potrebi korisnika

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).