Codeart preloader logo

Online aplikacija za praćenje rada komercijalista na terenu

Online aplikacija za praćenje rada komercijalista na terenu

Online aplikacija koja omogućava komercijalistima da napišu svoj izveštaj o učinku odmah nakon posete kupca. Praćenje podataka u realnom vremenu.

 1. Zaposleni:
  Mogućnost kreiranja neograničenog broja korisnika sa različitim nivoima pristupa, od administratorskog naloga sa svim dozvolama i pravima, do korisničkih naloga koji obavljaju određene delove posla. Mogućnost podele korisnika po poslovnim jedinicama.
 2. Partneri:
  Unošenje poslovnih informacija o partnerima koje posećuju komercijalni radnici. Mogućnost sinhronizacije liste partnera iz drugih programa koji se koriste u kompaniji (finansijski programi, skladištenje itd.)
 3. Aktivnosti zaposlenih:
  Kreiranje dnevnih izveštaja o posetama za svakog prodavca pojedinačno. Prodavac unosi sve bitne podatke iz posete, koji se odnose na potraživanja, dugovanja i sl.
 4. Izveštaji:
  Pregledajte izveštaje komercijalista sa mogućnošću filtriranja rezultata. Pregledajte izveštaje pojedinačnih komercijalista, partnera, komentare, performanse itd.

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).