Codeart preloader logo

Aplikacija za online registraciju korisnika

Aplikacija za online registraciju korisnika

Onlajn popunjavanje prijavnog obrasca za korisnike, uz unos podataka prijave u baz podataka i dalje upravljanje statusom korisnika. Aplikacija sadrži i sve ostale module potrebne za funkcionisanje veb stranice (mogućnost promene sadržaja, blogova, često postavljanih pitanja itd.). Napravljen je od nekoliko odvojenih modula:

 1. Korisnici:
  Mogućnost kreiranja neograničenog broja korisnika sa različitim novim radnim dozvolama, od administratorskog naloga sa svim dozvolama i pravima, do korisničkih naloga koji obavljaju određene delove posla.
 2. Registracija korisnika:
  Korisnici se registruju popunjavanjem kontakt forme sa unapred definisanim obaveznim poljima. Nakon popunjavanja obrasca, podaci o korisniku se čuvaju u bazi podataka i administrator aplikacije može da manipuliše informacijama (promeni status plaćanja, promeni podatke o korisniku, odštampa podatke o korisniku, izveze određene podatke u različitim formatima, itd.)
 3. Blogovi:
  Odeljak za kreiranje blogova, sa mogućnošću kategorizacije postova, dodavanja kratkih opisa i tagova sa praćenjem svih SEO parametara i traženja postojećeg sadržaja. Dodajte neograničen broj fotografija uz svaku objavu i mogućnost deljenja sadržaja na društvenim mrežama.
 4. Sadržaj:
  Mogućnost samostalnog ažuriranja sadržaja svih stranica prezentacije
 5. Česta pitanja:
  Mogućnost dodavanja često postavljanih pitanja i odgovora na web lokaciju
 6. Karijera:
  Mogućnost oglašavanja otvorenih pozicija u prezentaciji sa mogućnošću direktnog prijavljivanja na prezentaciju. Svi podaci o prijavljenim kandidatima čuvaju se u bazi podataka.
 7. Kontakt:
  Ovaj modul sadrži sve informacije vezane za kontakt podatke (adresa, telefon, društvene mreže, itd.), tako da je dovoljno da izvršite promenu na jednom mestu i ona će biti promenjena na celom sajtu.
 8. Foto i video galerija:
  Mogućnost kreiranja foto i video galerije
 9. Newsletter:
  Modul za prikupljanje korisničkih naloga e-pošte i kreiranje newsletter objava.

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).