Codeart preloader logo

Aplikacija za magacinsko poslovanje

Aplikacija za magacinsko poslovanje

Aplikacija se koristi za svakodnevne aktivnosti u magacinu, ima nekoliko nezavisnih modula i to:

 1. Korisnici:
  Mogućnost kreiranja neograničenog broja korisnika sa različitim nivoima radnih dozvola, od administratorskog naloga sa svim dozvolama i pravima, do osnovnih korisničkih naloga koji obavljaju određene delove posla.
 2. Proizvodi:
  Kategorizacija proizvoda uz mogućnost dodavanja neograničenog broja proizvoda. Mogućnost kreiranja jednostavnih proizvoda, kao i složenih proizvoda koji se sastoje od nekoliko poluproizvoda.
 3. Zalihe:
  Praćenje stanja zaliha u magacinu u realnom vremenu. Pregled dostupnih,rezervisanih i nedostupnihproizvoda proizvode. Unos planiranih nabavki robe, kao i prikaz očekivanog stanja magacina nakon uspešnog prispeća robe u magacin..
 4. Porudžbine:
  Kreirajte porudžbine popunjavanjem obaveznih polja (stavka, kupac, detalji porudžbine, status isporuke, itd.). MOgućnost integracije porudžbina sa onlajn sistemima prodaje ili finansijskim sistemima.
 5. Prijem i otprema robe:
  Prijem i otprema robe pomoću bar-kod skenera smanjuje mogućnost greške i povećava efikasnost zaposlenih. Prilikom prijema robe zalihe proizvoda se automatski ažuriraju, dok se prilikom opremanja robe iz skladišta upoređuje status isporuka narudžbi, pa je moguće otpremiti samo artikle koji su za to predviđeni.
 6. Izveštaji:
  Izrada izveštaja prema potrebama korisnika (status magacina, promet, statistika prodaje itd.).

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).