O nama

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima pomažemo pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške pri rešavanju problema. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).

Vaše ideje pretvaramo u stvarnost!

Direktnom komunikacijom, a pre svega kvalitetnom i profesionalnom uslugom, ispunjavamo svaki Vaš zahtev pri izradi rešenja. Kreiranje web stranice samo je neophodan početak slojevitog procesa kroz koji možemo pomoći Vama ili Vašoj kompaniji da budete ispred svoje konkurencije.

Iza nas su godine iskustva, vrednog rada i svakodnevnog učenja i usavršavanja.

Naši projekti

Drugi o nama

Pekara Pons Klijent

Profesionalni su i kreativni, što nam je u izradi web prezentacije bilo veoma važno. Brzo smo pronašli rešenje koje je za nas bilo najbolje, a sve dodatne zahteve koje smo kao kompanija imali rešavali su bez problema. Iskrene preporuke za saradnju!.

Jovana Vasilić Marketing
Institut za voćarstvo Čačak Klijent

CodeArt Studio se pokazao kao vrlo pouzdan partner u našim projektima. Profesionalni tim pruža nam kompletnu podršku i izlazi u susret svim našim potrebama i zahtevima. Višegodišnja saradnja prerasla je u prijateljstvo.

Dr Darko Jevremović Direktor
InStore Hrvatska Klijent

CodeArt Studio angažirali smo na regionalnoj razini kako bi nas vodili kroz proces izrade web stranica za naše evente specijalizirane za FMCG sektor. S obzirom na to da smo imali specifične želje njihov custom made pristup, jednostavna komunikacija i spremnost na zajednički pronalazak najboljeg rješenja potpuno je opravdao naše povjerenje. Sigurna sam kako ćemo surađivati i u budućnosti.

Barbara Božić Voditeljica projekata
CINI Čačak Klijent

Imaju profesionalan pristup, a u isto vreme prijateljski i otvoren. Uvek spremni da se nađe najbolje rešenje za klijenta. Topla preporuka!

Sonja Čakarević Zamenik generalnog direktora
MetalPunkt Čačak​ Klijent

Imamo dugogodisnju saradnju sa preduzecem CodeArt i ona nije zasnovana samo na definisanju zahteva za aplikacijama i kreiranja istih. Code Art kreativno sagledava i prati korisnika tokom razvoja poslovanja i aktivno a cesto puta i intuitivno doprinosi kreiranju resenja koje u praksi pokazuju snagu web prezentacija kao i predstavljanje kompanija putem drustvenih mreza.

Sreten Belosevic Direktor
InStore Srbija Klijent

ratak opis naše saradnje: Brzi, kreativni, pouzdani, uvek dostupni i krajnje profesionalni – kratak opis naše dugogodišnje saradnje! Dobre projekte stvaraju dobri timovi, a CodeArt je odličan saveznik u prezentaciji i promociji brojnih konferencija u našoj organizaciji.

Vojislava Pešić business event director
Tesla Dreams Klijent

Kratak opis naše saradnje: CodeArt Studio je zadužen za našu aplikaciju praćenje prodaje i stanja naših magacina.. Dugogodišnja saradnja , laka komunikacija i rešenje problema u najkraćem roku.

Mihailo Tesla Direktor
Poliklinika vaša kuća Zdravlja Klijent

Kratak opis naše saradnje: Sve naše WEB aktivnosti je na sebe preuzep CodeArt tim. Svakodnevna komunikacija i unapređenje usluga je naš zajednički zadatak.

Petrevski Saša business event director

Želite da znate šta Vam CodeArt nudi pri kreiranju vizuelnog identiteta?

Više o tome