Codeart preloader logo

Code & Art

Direktnom komunikacijom, a iznad svega kvalitetnom i profesionalnom uslugom, ispunjavamo svaki Vaš, pa i najmanji, zahtev.

Potreban Vam je web sajt,
online shop ili mobilna aplikacija ?

Pokrenite Vaš projekat

Usluge

Izrada web prezentacija
Internet prodavnice
Izrada poslovnih aplikacija
Mobilne aplikacije

Drugi o nama

Pekara Pons Klijent

Profesionalni su i kreativni, što nam je u izradi web prezentacije bilo veoma važno. Brzo smo pronašli rešenje koje je za nas bilo najbolje, a sve dodatne zahteve koje smo kao kompanija imali rešavali su bez problema. Iskrene preporuke za saradnju!.

Jovana Vasilić Marketing
Institut za voćarstvo Čačak Klijent

CodeArt Studio se pokazao kao vrlo pouzdan partner u našim projektima. Profesionalni tim pruža nam kompletnu podršku i izlazi u susret svim našim potrebama i zahtevima. Višegodišnja saradnja prerasla je u prijateljstvo.

Dr Darko Jevremović Direktor
InStore Hrvatska Klijent

CodeArt Studio angažirali smo na regionalnoj razini kako bi nas vodili kroz proces izrade web stranica za naše evente specijalizirane za FMCG sektor. S obzirom na to da smo imali specifične želje njihov custom made pristup, jednostavna komunikacija i spremnost na zajednički pronalazak najboljeg rješenja potpuno je opravdao naše povjerenje. Sigurna sam kako ćemo surađivati i u budućnosti.

Barbara Božić Voditeljica projekata
CINI Čačak Klijent

Imaju profesionalan pristup, a u isto vreme prijateljski i otvoren. Uvek spremni da se nađe najbolje rešenje za klijenta. Topla preporuka!

Sonja Čakarević Zamenik generalnog direktora
MetalPunkt Čačak​ Klijent

Imamo dugogodisnju saradnju sa preduzecem CodeArt i ona nije zasnovana samo na definisanju zahteva za aplikacijama i kreiranja istih. Code Art kreativno sagledava i prati korisnika tokom razvoja poslovanja i aktivno a cesto puta i intuitivno doprinosi kreiranju resenja koje u praksi pokazuju snagu web prezentacija kao i predstavljanje kompanija putem drustvenih mreza.

Sreten Belosevic Direktor
InStore Srbija Klijent

Kratak opis naše saradnje: Brzi, kreativni, pouzdani, uvek dostupni i krajnje profesionalni – kratak opis naše dugogodišnje saradnje! Dobre projekte stvaraju dobri timovi, a CodeArt je odličan saveznik u prezentaciji i promociji brojnih konferencija u našoj organizaciji.

Vojislava Pešić business event director
Tesla Dreams Klijent

Kratak opis naše saradnje: CodeArt Studio je zadužen za našu aplikaciju praćenje prodaje i stanja naših magacina.. Dugogodišnja saradnja , laka komunikacija i rešenje problema u najkraćem roku.

Mihailo Tesla Direktor
Poliklinika vaša kuća Zdravlja Klijent

Kratak opis naše saradnje: Sve naše WEB aktivnosti je na sebe preuzep CodeArt tim. Svakodnevna komunikacija i unapređenje usluga je naš zajednički zadatak.

Petrevski Saša business event director

Kontaktirajte nas